Proszê adminów w3f o zbanowanie gracza o nicku "." czyli naszego serverowego kropka =d
Powód? Dostajê ss od graczy i skargi na tego bota. Tematem skarg jest nagminne ³amanie regulaminu servera w postaci raszowania/ u¿ywania orkowych granatów na mapach typu awp/aim / oraz borni niedozwolonych na mapie awp_map (od ak47 po autokampy koñcz±c). Kropek ³amie regulamin po mimo ostrze¿eñ i informacji od innych graczy, zapewniam ¿e kropek nie jest "low" graczem tylko.. no zwyczajnym botem który pod nieobecno¶æ adminów robi burdel na servie przez co psuje zabawê innym.

Kwestia czasu bana... s±dzê, ¿e mo¿na pokusiæ siê nawet o tydzieñ (tak jak to by³o za czasów KZ przy nagminnym ³amaniu zasad). Mam nadziejê, ¿e tygodniowy ban doprowadzi delikwenta do porz±dku.

Wysuwam do was t± pro¶bê o ban poniewa¿ mam teraz du¿o nauki i moja obecno¶æ na servie jest mocno ograniczona. I zwyczajnie trudno mi trafiæ na tego gracza, abym móg³ go zbanowaæ. Dlatego proszê o to innych adminów aby w przypadku spotkania "kropka" na sevie nie bawili siê w ¿adne "przygarnij kropka", a raczej powiedzieli mu teletubisie mówi± papa na tydzieñ

Z góry dziex... Jakby kto¶ go zbanowa³ proszê o meldunek w tym temacie
I mam nadziejê ¿e mr. "." nie ma neo -.-

pozdrawiam
Street